English|فارسي  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ٠٣ اسفند ١٣٩٨
-->

 



  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش اصغرزاده مسئول روابط عمومی حوزه درمان دانشگاه

آشنایی با واحد تغذیه بالینی معاونت امور درمان دانشگاه

دسترسی به غذای سالم و با کیفیت حق هر انسانی است. خدمات غذایی مناسب و مراقبت تغذیه ای در بیمارستان، در بهبود بیماران اثرات مفید و انکار ناپذیری دارد.  تغذیه سالم و صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بروز، پیشرفت و به ویژه درمان بیماری ها به شمار می رود. در طول بیماری جذب مواد مغذی مختل شده و نیاز به این مواد افزایش می یابد. از طرف دیگر بی اشتهایی سبب کاهش دریافت بیمار علیرغم افزایش نیاز او می­شود.

ارائه رژیم غذایی مناسب به بیماران در زمان بستری و آگاهی آنان از برنامه غذایی خود در هنگام ترخیص از بیمارستان، سبب عدم پیشرفت بیماری، تسریع روند بهبود، کاهش هزینه های درمانی، ارتقاء کیفیت درمان و نهایتاً ارتقاء سلامت جامعه می گردد.

لیدا حسینعلی زاده کارشناس مسئول واحد تغذیه بالینی معاونت امور درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: فعالیت ها و خدمات بخش تغذیه معاونت درمان در بیمارستان شامل دو واحد مستقل مشاوره تغذیه و رژیم درمانی (مشاوره بیماران بستری در بخش و سرپایی در کلینیک تغذیه) و  خدمات غذایی(برنامه ریزی و کنترل بر مواد غذایی خریداری شده، انتقال مواد غذایی خام یا فراوری شده، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری غذای آماده، توزیع غذا و میان وعده ها، بوفه مواد غذایی و سالن های سرو غذا) می باشد.

وی در ادامه اشاره ای به سایر فعالیتهای واحد تغذیه کرد و گفت: ارتقا سطح دانش کارشناسان تغذیه از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی در حیطه های مختلف تغذیه بالینی، برگزاری دوره های توجیهی برای اعضای مختلف تیم درمان از جمله پزشک و پرستار، جهت شناساندن جایگاه تغذیه بالینی در بیمارستان ها ، بازدیدهای دوره ای از این واحدها به ویژه واحد تغذیه بیمارستان ها در راستای سنجه های اعتباربخشی و ضوابط و سیاست های اجرایی تغذیه در بیمارستان به همراهبازدیدهای دوره ای از دفاتر خصوصی تغذیه و رژیم درمانی از اهم فعالیتهای این واحد می باشد.

همچنین اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان، جلب رضایت بیمار بستری است و معاونت درمان سعی دارد با ارتقاء کیفیت و بهداشت مواد غذایی، مهارت و سطح آموزش ارائه دهندگان خدمت، سرویس دهی مناسب و رعایت آخرین استانداردها سطح رضایتمندی بیمار را افزایش دهد.

در پایان کارشناس مسئول واحد تغذیه شرکت در نشست های کشوری کارشناسان تغذیه جهت هم اندیشی و تعامل بیشتر به منظور ارتقا جایگاه تغذیه بالینی را از مهمترین راهکارهای ارتقاء این واحد عنوان کرد .

 

 


١٠:٣٦ - چهارشنبه ٢٥ دی ١٣٩٨    /    شماره : ٢٨٦٣٧    /    تعداد نمایش : ٢١٠



خروج