برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • - تعداد بازدیدکننده: 123
به گزارش اصغرزاده مسئول روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

پیام تبریک معاونت درمان دانشگاه به مناسبت روز پرستار

دکتر ناصر مسعودی معاون امور درمان دانشگاه طی پیامی سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و گرامیداشت روز پرستار را به تمامی پرستاران وکادر درمان بیمارستان ها و مراکز درمانی دانشگاه تبریک گفتند. متن پیام ایشان به شرح زیر است:

پرستاری در فرهنگ ما جایگاه بسیار رفیعی دارد، هنری بی نظیر و تخصصی بی همتا است. پرستاری تنها مراقبت از حیات بیمار نیست بلکه دمیدن روح زندگی است. پرستاران و سایر رشته های وابسته نقش مهمی در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه دارند و یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند.

بدون تردید مناسبتی شایسته تر از میلاد اسوه صبر و ایثار حضرت زینب کبری (س) بعنوان روز پرستار و به منظور قدردانی از تلاش و کوشش و تکریم این عزیزان نمی توان یافت.

اینجانب خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها، زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران و منادیان انسانیت و ایمان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر ناصر مسعودی
معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی