برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/10/04 - 08:40
  • - تعداد بازدید: 407
  • - تعداد بازدیدکننده: 400
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش اصغرزاده مسئول روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

مراکز آموزش عالی بالاترین سطح تفکر جامعه می باشند

این مطلب را رئیس دانشگاه علوم پزشکی در آیین کلنگ زنی دانشکده پرستاری نقده عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی صبح یکشنبه 3 دیماه در مراسم کلنگ زنی دانشکده پرستاری شهرستان نقده گفت:بسیار خوشحالیم که کلنگ زنی دانشکده پرستاری شهرستان نقده انجام می گیرد هرچند بسیار خوب بود که با حضور واقف عزیز مرحوم حاج علی جعفری این مراسم انجام می گرفت ولی از حضور فرزندان عزیز ایشان و اقدام بر این عمل خیر متشکریم .

وی افزود: نیاز اولویت دار شهرستان احداث دانشکده پرستاری بود زیرا با افتتاح پروژه فاز توسعه  207 تختخوابی بیمارستان امام خمینی (ره) نقده که قبلا افزایش 150 تخت را داشت و مجموعا بالغ بر 360 تخت خواهد داشت و این شهرستان با تعداد 140 هزار نفر جمعیت و با درنظر گرفتن بلوک اشنویه و پیرانشهر از نظر ظرفیت درمانی و تخت بیمارستانی به هزار نفر جمعیت در سطح استان مقام اول برخورداری را دارد.

دکتر ولی زاد عنوان کرد: در تمامی جوامع بشری در حال توسعه و توسعه یافته تمامی مسائل بهداشتی و درمانی بر عهده دولت و حاکمیت نیست و 75 درصد از وظایف بهداشتی درمانی و توسعه هر قسمت بر عهده سازمانهای مردم نهاد و ظرفیتهای مردمی است و خوشبختانه در ایران نیز این چنین می باشد.

وی افزود: در سطح کشور بالغ بر 3 هزار تا 3 هزار و پانصد سمن درحیطه وزارت بهداشت می باشد و در استان آذربایجان غربی نیز در عرض دو سال گذشته سمن ها حدود دو تا سه برابر افزایش داشته اند.

دکتر ولی زاد بیان کرد:  مجمع خیرین در سطح استان فعالیت خوبی داشته است بطوری که 30 پروژه درمانی مانند دیالیز را در اکثر شهرستانها نظیر بیمارستان طالقانی 120 الی 150  تخت، سلماس 42 تخت و در ماکو و شوط جدیدا افتتاح شده و در شهرهایی مانند مهاباد  52 تخت در سردشت  25 تخت  در نقده 15 تخت توسط خیرین ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: دانشکده پرستاری، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بالاترین سطح تفکر جامعه می باشند و هر جامعه نیازمند توسعه علمی است.سطح  فارغ التحصیلان این شهرستان از نظر تخصصی و فوق تخصصی گویای آن است که با داشتن حدود 140 هزار نفر جمعیت  در حداکثر مقدار خود است و این نشان دهنده مستعد بودن این شهر برای تحصیل است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: اولین اولویت در راستای توسعه عدالت در آموزش این بود که در عرض دو سال دانشکده های اقماری در سطح استان نظیر شهرستان نقده و سلماس و مهاباد و میاندوآب و بوکان که دچار مشکل شده بودندتوانستیم آنها را احیا کنیم.

وی در خاتمه افزود: خوشبختانه 5 دانشکده اقماری احیا شده است و از نظر ساختار فیزیکی  و تشکیلاتی و هیات علمی نیز این شهرستان ها را می بایست غنی کنیم.

دومین اولویت افزایش رشته ها است و این کار با حمایت نماینده، فرمانداری و دانشگاه انجام خواهد شد تا انشاءالله در آینده بتوانیم دانشگاه علوم پزشکی نقده را افتتاح کنیم.

  • گروه خبری : اخبار داخلی,اخبار پرستاری,تجهیزات پزشکی,امور بیمارستانها
  • کد خبر : 759
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب